woensdag 22 december 2010

update

Sawadikha!


Vandaag even een kort verslagje. Vandaag kozen we om een keer met de 'uitslaapgroep' mee te gaan. Dit betekende dat we om half 10 richting het ontbijt vertrokken. Hierna besloten ik, Astrid en Hanneke een massage te nemen. Ik ging voor de oil massage en de andere twee voor de traditional thai massage. Allebei zijn erg goed bevallen, ik ga strakjes in Chiang Rai ook de thaise nog maar proberen. Na de massage zijn we nog het zwembad ingegaan en om half 2 wilden we zo'n beetje vertrekken.


We zijn eerst wat gaan eten, de chauffeurs van de busjes kennen veer plekjes. ze spreken bijna geen engels dus wij maakten duidelijk dat we wilden eten en de chauffeur bracht ons weer naar een prima restaurantje. Na het eten zijn we de Chiang Mai Zoo ingegaan. Het was best een mooie dierentuin, ze waren in het bijzonder bekend omdat ze pandaberen hebben. We moesten wel extra entree betalen om de panda's te zien maar ja we wilde ze wel zien natuurlijk =P.


Toen de dierentuin dichtging zijn we nog een keertje naar de night market gegaan. dit keer nog wat souvenirtjes gekocht, een jurkje voor mij en nog een broek en zonnebril voor Jan-Coen.


Morgen vertrekken we om half 9 richting Chiang Rai, omdat Roald zijn visum verloopt moeten we via Birma reizen. Daar is een speciaal plaatsje is waar je makkelijk een visum krijgt. Er is in die plaats een markt die nog goedkoper schijnt te zijn als in Thailand dus daar zullen we ons ook wel vermaken.


Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten