dinsdag 28 december 2010

Koh Samui!

De laatste avond in Chiang Rai zijn we naar het flower festival gegaan. Dit was een soort keukenhof met als hoofdatractie een enorm veld met tulpen welke koel werden gehouden door allemaal sproei-installaties. Het was 's avonds allemaal mooi verlicht en er waren vele bloemsoorten. Ik moest ook nog op de foto met een paar Thaise meisjes dus dat was wel grappig. 

De volgende ochtend stonden we om 7 uur klaar om naar het vliegveld te vertrekken. Het was echt een mini vliegveldje met maar 2 gates. De vlucht vertrok iets te laat maar dat was geen probleem want we hadden ruim de tijd voor onze overstap in Bangkok. Op het vliegveld in Bangkok was kocht ik nog een  case voor mn iPhone. Om half 3 vlogen we door naar Surat Thani. Hier werden we direct opgevangen door allemaal bussen die ons naar de ferry brachten. Er zaten bijna alleen maar toeristen in het vliegtuig die net als ons wilden besparen door niet rechtsteeks naar het vliegveld van Koh Samui te vliegen. Na een uurtje waren we bij de ferry welke ook al klaar stond en direct vertrok. Wat dat befreft was het wel goed geregeld. Coen vond de overtocht alleen wat minder prettig.

 Na anderhalf uur waren we dan eindelijk op Koh Samui, we werden hier netjes opgepikt met een busje en naar onze villa gebracht. De villa ligt op een groot villapark vlak aan het strand. Het ziet er erg netjes uit allemaal en we hebben zelfs ons eigen zwembad.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten